Jag klarade det!

Haha jag skulle ju ut och springa igår eftersom min lumpen träning började då. Kan ju bara meddela att det inte var särskilt motiverade med snö och storm men jag hade gett mig den på att jag skulle klara det, och det gjorde jag. Inte utan att man blev lite stolt.
Direkt när jag kom hem bytte jag om och tog på mig springskorna och ut i stormen. Det var halt men det gick bra och tro det eller ej, det var så otroligt skönt när man hade klarat det. Höll inte på att stupa för halkan förrän när det var typ 20 meter kvar men jag klarade mig. Sen bar det av rätt in i duchen för att sedan avnjuta en god pastasallad med min älskling! Det var härligt det. Blev soffan resten av kvällen och ganska tidig sänggång.

Men jag kan även meddela att idag känns det att jag var ute och rörde på mig igår, har ont i benen! ;)
Funderar på att gå att köpa broddar idag, känns lite tantvarning men är nog bra när det är halt så man inte  blir som en alldeles för stel pinne.




Är glad att jag klarade det och hoppas att jag även fortsätter med detta för jag har en vana att bara vara duktig en gång och sen blir det ett uppehåll på ett bra tag innan jag är duktig igen.

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se