Min helg

Redan söndag, förstår inte hur fort helgerna går. Men men.
I fredags var jag ju hem till Monica på kalas och det var himla trevligt. Jättegott fika med tårta och kakor och sedan gott dricka till ;) Lyssnade på bra musik men det var ändå ganska lugnt, så det tackade jag mig för i lördags. Inge bakis alls!
Igår tog vi det rätt lugnt, tapetserade klart i mellanrummet och sedan städade jag på Hj:s. På kvällen kom Sara,Anders,Anki och Erik på middag. Då blev det natchos och sedan filmtittande med gott snask.
På natten hämtade jag och K mamma för hon hade varit på middag och efter det blev det en liten tripp med hopp om att vi skulle se något djur men det gjorde vi tyvärr inte. Så då bar det av hemåt och sängen.

Idag har vi varit in oc handlat lite, jag har fixat och donat lite. Nu tänkte jag nog bara kika lite p tv. K är ute och åker lite cross. Sen ska vi nog göra lite rabarberpaj som vi ska bjuda på när det kommer lite fikafrämmande, K fyller år idag, och även min pappa. Men han ska jag fira lite imorn då jag ska ner till Bollnäs. Ska ju på ansiktsbehandling då. Åhh vad skönt det ska bli!!

På återseende.

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se