Sista dagen på Sprinkler!

Idag är det sista dagen som jag jobbar här på Sprinkler i bollnäs och det känns faktiskt jättebra, lite konstigt men väldigt skönt! Jag kommer iofs komma in två gånger i månaden och ordna med papper åt honom men det ska gå bra då det ínte är så många timmar och det kommer kännas skönt att kanske inte lämna det totalt men det ska bli såå skönt att slippa sitta själv hela dagarna.

Så nu ska jag jobba mer i Järvsöbacken och sen får jag hoppas på att det andra stället hör av sig som de sagt. Känns bra att jag tagit ett beslut om att jag inte ville vara kvar här för jag mådde inte bra där ett tag men det ska det ju bli ändring på nu.
Har en massa som jag måste ordna med idag så vi får se om jag skriver mer lite senare. Nu ska jag klura ut hur man gör när man ska prata in på telesvar men det ska väl inte vara nå svårt tycker jag. Det fixar ju jag :)

See you


Kommentarer
Postat av: sara

Ja aboslut! Det vore jätehärligt! =) Slipper dom tjata sen att jag bara är tråkigt som stannar kvar! hehe! Vi kanske kan träffas i helgen och hitta på nå skoj om ni inte har annat inplanerat såklart! ha det bra vännen! Puss&Kram

2009-01-09 @ 15:59:12
URL: http://annasarachristina.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se