Jag har inte förvunnit...

... det är bara det att nu bor jag ju i Skästra med min K och då har vi inget internet. Superdrygt men jag får åka till mamma då för hon har ju. Sen har jag jobbat mkt så då har jag helt enkelt inte haft tid.

Det är inte så mkt speciellt som har hänt, har donat och pysslat hemma för att det ska bli någon slags ordning men det går sakta. Sen har jag jobbat i backen mkt. Har nästan som en heltid där nu :)

Sen igår var jag hör och häpna ute och åkte längdskidor, hela 5 km! Haha det ni, det kändes otroligt skönt både när jag åkte och efteråt. Nu ska jag skaffa mig motion ska jag säga. Och denhär gången ska jag inte strunta i det efter typ tre gånger utan jag ska försöka hålla i det hela. Malin åker också och då blir det ju lättare när man är två, så man kan peppa varandra. Så  detta ska nog gå vägen hoppas jag.

Sitter och kollar upp en massa papper idag, som jag bara lagt på hög men idag när jag är ledig ska det ske. Sen ska jag städa på Hj:s, efter det vet jag inte riktigt faktiskt.

Mamma åkte nyss till sthlm, det vill jag med! Men snart ska jag åka ner iallafall och det ska bli sååå skönt! Komma iväg en sväng, vet inte sist jag gjorde det.

Nej nu ska jag ringa facket och höra med dem, efter det ska jag försöka att få av mina gelé naglar, fy det gör så ont men dom ser för hemska ut nu så det måste ske..
wICH ME LUCK!

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se