Helgen

Jahapp då var även denna helg slut. Back to business!
På fredag efter jobbet bar det av till Bollnäs och pappsi. När jag kom dit bytte jag om så åkte vi motorcykel ner på stan och åt natchos. Mkt gott! Hem och fixade för lördagen, sen sängen.
Vaknade och fick gröt till frukost sen var det bara att göra sig klar för vid 8 kom Petra och Edvin så då bar det av. haha det var faktiskt jättekul där på sommarland. Visserligen var det ganska kallt i vattned där när det inte hade varit nå sol innan men vi hade det jättetur med vädret. Sol och uppehåll nästan hela dagen, blev lite mulet ibland men inte kallt. Träffade Sandra där med, det var jag inte beredd på men det var en del där man kände igen, kul! Kan ju verkligen medge att man var rätt däckad i bilen hem. Edvins somnade efter 5 km tror jag.

Kvällen spenderades hemma i skästra framför en film med K, Carl, Henke och Karin.
På söndagen var jag hos mamma och fixade lite, sydde kuddöverdrag till Tina så jag  hoppas att hon blir glad för det. På kvällen var jag upp till Hanna Rikard en sväng där det var massa folk som skulle ut, de enda jag kände var ju Majja, Lena och Hanna men det var trevligt. Ingen utgång för mig då jag hade sådan huvudvärk. Har det fortfarande lite, inge kul direkt.
Ja det var min helg det, hur har eran varit?

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se