Måndag

Ny vecka och nya tag. Givetvis har även denna helg gått vääldigt fort. Fredagen spenderades med familjen, lagade middag och bjöd syster och mamma. Kände mig så duktigt. Maten jag gjorde var natchos så det var ju inte direkt exclusivt men väldigt gott. Mätt blev vi iallafall.
På lördagen var jag hos mamma nästan hela dagen. Kollade lite efter väskor och så till London och sen hjälpte jag henne lite. Kvällen spenderades i Buan med grillning, vin och ljus i goda vänners lag. Det var jag, K, Olle och Sandra. Och Frankie såklart! :)
Vi satt där och hade trevlig, sen vid tolv eller så kom vi på att vi skulle till Pär Lindgren så då var det bara att ordna skjuts och fixa iordning sig lite. Sen bar det av till honom. Synd att det knappt var några kvar när vi kom men men. SÅ är det ju ibland. Det var en himla god smörgåstårta iaf, det är en sak som är säkert.

På söndagen var jag också hos mamma, var ju ganska fint så jag solade lite och sen låg jag på bädden på altanen och sov en sväng. Det var verkligen skönt!

Igår kväll lyxade vi till det till middagen. Vi åkte upp till Gamla stan i ljusdal och beställde Sushi till mig och kinamat till K. Åhh vad det var gott! Det tyckte K med så det var ju  bra. Inte så fasligt dyrt var det heller så det blir nog mer take off därifrån. Mums!


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se