Minus och bilbingo

Fredag idag, det är skönt. Hoppas att denhär dagen går lite bättre än den igår. Kan ju säga att el-giganten inte ligger på plus hos mig. Jag la ut ett x antal tusen på en dator den 12/8, de lovade mig då att den skulle komma i tisdags, då kom den inte och de lovade att  den skulle komma igår.
Ringde igår eftermiddag och verkligen hoppades att den skulle kommit men självklart inte, det hade blivit något fel med den ena och det andra. Så nu blev beskedet nästa torsdag, alltså nästan en månad efter att jag beställde den. Som kompensation skulle jag få en datorväska. Räcker det eller ska man häva köpet och köpa den på en renodlad databutik som typ Mid@t eller så??

Men det blir nog att jag vänta lite till och hoppas på det bästa. Man kanske får något mer i kompensation.  Vi har ju ändå inte fått något internet än.

Istället blev det att jag följde med mamma och Tina på bilbingo på strandvallen. Det var ju sista gången i sommar och oj vilken stämmning det var. Det märktes nog att vi var riktiga nybörjare. Det roliga var att första vinsten vann mamma av allihopa så då blev hon 500 kr rikare. Vi blev verkligen taggade men vi vann inget mer än det. Var ett nummer ifrån att vinna 3000 flera gånger och lika på sista spelet när det var 5000 i potten var jag också bara ett nummer ifrån. Kändes inte kul när man hörde en annan biltuta. Hade ju behövt de pengarna till London så jag kan shoppa något fint åt mig själv.

Haha det var faktiskt riktigt trevligt igår på bingon, köpte t.o.m en riktig "duttpenna" som de inbitna bingospelarna är så nu är jag en av dom :) Den fungerade som den skulle så det var jag ju glad över. Man får vara nöjd med det lilla.




Såhär satt vi igår och min "duttpenna" hade just dena lila färg, snygg va?

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se