Änglar och Demoner

Idag är det torsdag, härligt eftersom det då bara är fredag kvar då. Mina planer för helgen är att jag ska på fest på lördagen hos en vän och sedan förmodligen dra vidare på en annan samma kväll. Har lite problem med att bestämma klädsel eftersom temat är coctail men jag får se, ville ha min nya från Style By Stars men det sitter ju så konstigt att jag måste sy in den och det kan jag inte själv, ska försöka klura ut något. Annars blir det nog bara en vanlig svart. 

Imorn vet jag inte riktigt vad som händer, har inga planer för kvällen än. Sedan ska jag även ner till Bollnäs antingen på lördag eller söndag för att gratta farmor och Petra.
Vi skulle behöva lösa problemet med våran tv också eftersom att vi inte har några tv-kanaler nu för att sladden troligen har gått sönder på nåt ställe. Blir så less! Men då måste vi ha någon kran eller nåt då vi ska dra sladden under taket och allt.

Igår var vi på bio, jag och K, mamma och Tina. Kollade på " Änglar och demoner". Riktigt bra film och spännnande som bara den, gillade ettan Da Vinci koden med fast denhär var nog snäppet bättre.

En till spännande sak som hänt är att det är någon eller några som har flyttat in i huset bredvid oss, det gula fallfärdiga. Jag fattar inte vem det kan vara för vad jag har förstått så finns det varken el eller vatten. Vi satt och spånade på vem det kan vara men vi har ingen aning. Det är fullt med blommor i fönstret så det kan ju inte vara en knäppis, eller?

Det är ju inte direkt så kul eftersom det är skönt att bo lite för sig själv som vi gjorde innan. Då kunde man ligga och sola topless utan problem och springa från duschen i bara handduken, men nu kanske man ska passa sig lite.

Tänkte att jag skulle få en skymt av personen/personerna som är där imorse när jag gick ut till bilen men icke. Kanske när jag kommer hem.

Nu ska jag fortsätta, skriver kanske mer senare då det är ganska lugnt idag.

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se