Min helg

Ja tyvärr så gick denna helg väldigt fort,  men det är väl så  när man har det bra. När jag kom hem på fredagen var vi och köpte mat och åt i Skästra. Sen efter det var vi och åkte båt en sväng med Fredholm och Elin. Mysigt värre! Efter det var vi på ranchen en sväng och slog lite. Det gick väl sådär för mig men desto bättre för K.

På lördag morgon kom Edvin, pappa, mamma och Tina skulle till Ljusdal på kurs så han fick vara med oss. Vi packade ihop oss och sen bar det av mot Ede. Jag och Edvin var nästan först där. Haha vi skojjade och busade hela dagen.
Sen kom K och Fredholm så då åkte vi lite ring efter vattenscootern som har tyckte var så kul. Även jag fick åka lite.

Vid ett tiden kom mamma, Tina och pappa och hade med sig fika och allt möjligt. Och jag solade och solade. Tänkte att jag inte behöver solcreme men det fick jag ångra på kvällen. Oj vad ont det gjorde och alldeles rödbränd.
Vi åkte nog från stranden vid 17 eller så och då åkte pappa och handlade mat så grillade vi hemma hos mig och K. Det var jag, K, pappa och Edvin. Lillebror skulle sova över hos oss men alla var så trött och allt så han följde med pappa hem igen.
Efter det skjutsade Kristoffer en kompis till till Torön, sen åkte vi och hyrde film. Funderade på om vi skulle på ön vi med för det verkade vara mkt folk men vi var båda helt slut så vi orkade inte.

På söndagen åkte vi till storöratjärn för sol och bad. Där var också Björn, Monika, Sandra, Olle, Anders och Sara. Bad för hela slanten och sen blev det grillning. Mumma!
Hj:s måsta jag ju också ta eftersom jag skjutit upp det hela helgen. På kvällen var vi till Björn och Monika en sväng och fick lite fika. K skulle hämta nå frön till maskinen. Efter det blev det hem och sova.

Imorse var jag ut en sväng och gick innan frukost och sen var jag på apoteket och införskaffade After Sun vilket var mkt behövligt kan jag säga nu.

Nu ska jag fortsätta med jobbet. Ska sitte här till 19 ikväll. Yippie!

Kommentarer
Postat av: helen

tänk att man aldrig lär sig med solkrämen, år efter år efter år!



hahaha det vore roligt om jag KISSADE cocos, tyvärr var det nog bara bodylotion från igår. haha.



okej, men en vecka är ju mycket bättre än ingenting :)



jag kommer hem i början av augusti och blir hemma i två månader. sen ska jag backpacka lite i central- och sydamerika. :)

2009-06-29 @ 16:12:22
URL: http://hellens.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se