Lite nyttig..

Igår när jag slutatde bar det av till biblioteket för att låna lite böcker och ljudböcker till K. Hittade en del bra faktiskt, en utav dem var boken som är fortsättningen på "Grabben i graven bredvik".
Var och handlade en  sväng med, var lite wok, grönsaker och qorn. Fixade iordning det med bulgur när jag kom hem, var verkligen gott kan jag säga.

Fick en impuls efter maten och tog bilen och for till kyrkön där jag sprang två varv. Kändes härligt att svettas lite : ) 
Där kom jag på att jag nog lider av någon slags sjukdom eller ett syndrom, alla som har gått där vet att stigen kan dela sig i två ibland om det kommer något träd eller liknande ivägen och då händer något med mig, tankarna virrar febrilt i min hjärna. Frågan som poppar upp är, ska jag ta höger eller vänster om trädet. Haha det är så skrattretande vad knäpp man är, sen eftersom jag tog två varv så kompenserade jag upp det hela med att ta den andra stigen på de ställen där det var delat. Någon mer som lider av detta? : )

Kom hem och duschade, skrubbade kroppen med peeling. Sen började jag med mitt lilla experiment med tandblekningen. Knäppte iaf före bilder så vi får se om ett par behandlingar om det blir någon skillnad. Tror faktiskt att det kommer att fungera..
Låg och läste lite medan det verkade, ska se om jag hinner göra det igen ikväll.

Var uppe ganska tidigt idag fast jag inte började förrän vid 10 men jag tänkte att jag skulle hinna städa på Hj:s innan så där var jag klockan 8 imorse. Nu sitter jag här och funderar lite. Det är ganska lugnt så vi sitter och pratar en del strunt istället. Det är också skönt ibland.

Ikväll ska jag till Monica och äta tårta, hon fyller ju år idag så jag ska iväg och köpa blomma också efter jobbet. Slutar ju inte förrän vid 18 idag så det blir lite sent, men men.
Åhh jag är så hungrig men jag har inte lunch förrän vid 13.45 men det är ju inte så långt kvar, får ta en frukt istället nu tror jag.

Tjing!


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se