Min helg

Ja helgen har väl mestadels varit bra, hade ju kunnat gått lite för mitt lag på lördagskvällen. Det är något med mig och crusingen i ljusdal. Hädanefter ska jag ALLTID vara nykter vid detta tillfälle. Så det blev en tidig hemgång för mig i lördags och mådde inte prima på lördagaen.

I fredags hade jag en myskväll med Anna iaf, kollade på "Benjamin Buttons otroliga liv" åt godis och drack dricka. Min K var på fest så det var bara vi. Var upp till Ljusdal en sväng med legitimation åt Annas syster med. Skönt att bara ta det lite lugnt och prata en massa med.

På lördagen var jag och K ner till Bollnäs för jag skulle byta en ring som jag fick när jag fyllde år. Han shoppade lite kläder och sen fikade vi födelsedags fika med farmor och farfar. Min K fyllde ju år! : ) Även pappa med men han var inte hemma för han var och kollade på en mc den dagen. 
Sen bar det ju av hemmåt för det vankades ju fest..

Söndagen spenderade jag i soffan och sängen. Pappa och Tina kom och fikade, gav han lite presenter men var tyvärr inget trevligt sällskap eftersom jag  var som en klubbad säl.

Nu ska jag ta lite samtal, är fortfarande trött men har inte ont i magen iaf : )

Kommentarer
Postat av: tina

MO HA HA! Så kan de gå när man dricker för många drinkar på Järnvägs Tovan, eller för på mycket på förfesten ;D En sak är säker och det är att jag ska då aldrig göra samma misstag, aldrig...

2009-06-16 @ 23:08:32
Postat av: Majja

Tina, det blev nog på förfesten;) Men syrran din blev riktigt, riktigt rolig kan jag tala om!

2009-06-17 @ 11:01:55
Postat av: tina

okej ;D men ja det är ju bra att hon blev rolig iaf! :D hahaha

2009-06-22 @ 10:37:57

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se