Funderingar

Haha ska försöka skriva om inlägget som jag skrev igår och hoppas på att det går att publicera igen, vet inte vad som hände igår när jag gjorde det..

Satt iaf och tänkte lite igår när det var lugnt här på jobbet att mamma och Tina drar ju till skärgården idag i sthlm. Hoppas på att de får lite sol så de slipper sitta på en ö i spöregn och kyla. Det känns ju inte som någon direkt hit precis.

Kom att tänka på Munsö, stället där jag och min syster tillbringade åtminstone 1 vecka varje sommar tidigar. Det är ett lantställe som min morfar hade men som nu tyvärr är sålt. På gården var en stor villa och en lite mindre stuga på tomten. Det fanns en egen liten strand och en egen brygga. Önskar att det fanns kvar nu men de sålde det eftersom det blev så mkt att göra. Men där gjorde vi alla möjliga saker, fiskade, solade , plockade bär och svamp.

Men det häftigaste med detta var ändå Lagunen, eller husbygropen som ortsbefolkningen kallade den. Det var som en STOR grop fylld med vatten. Enligt morfar hade det tydligen varit ett kalkbrott innan. Den är jättedjup men det coolaste av allt är att vattnet är alldeles turkost och klart. Simmar man under och kollar endast på vattnet känns det som om man är utomlands men lyfter man blicken och ser omgivningen mister man ju den känslan då man inser att man är kvar i sverige.

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se