Sol och sommar

Yes nu börjar det likna något med vädret. Solen skiner och det är varmt ute, så himla skönt! Hoppas att det håller i sig dethär nu. Vill ha sommar på allvar nu!
Började jobba 10 imorse så det vart lite sovmorgon. Och igår när K kom så fixade han tv:n ordentligt så nu har vi alla kanaler igen och måtte det funka ordentligt nu.

Igår var jag även hem till mamma och syster en stund. Var och hämtade Tina först på hennes sommarjobb och fick lite glass och jordgubbar. Mums! Sen bar det av hemåt där vi kollade på Morden i Midsommer, en typisk serie på sommaren. Haha det är så komiskt, inte skulle jag vilja bo kvar där då så många blir mördade.

Efter jobbet idag ska jag till träteatern med mor och syster och kolla på årets upplaga, heter Järvsölif eller så. Får se hur den är, har tydligen inte fått så bra kritik men den är säkert bra ändå.

Imorn efter jobbet ska jag klippa och slinga håret hos Kajsa. Ska bli så skönt att klippa sig lite. Känna att håret mår bra igen och förhoppningsvis växer lite, förstår inte vad sakta det går nu.

Men nu ska jag fortsätta, har snart rast och då ska jag ut i solen lite.
Tjing

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se