Måndag

Måndag igen, ingen kul dag enligt mig för jag är alltid så trött dessa dagar.

Hade det mkt trevligt i helgen iaf, var kul att träffa så många i lördags som man inte sett på ett bra tag, sedan blev det ju dans på stadens och det är ju alltid skoj!
Söndagen tillbringade jag i bollnäs med släkten för att gratulera Petra och min farmor. Vart en massa pastasallad, bål, kaffe och ananaspaj. Mumma!

Åkte hem och åt lite ravioli till middag. Det var också gott. Åkte på Statiol och hyrde en fillm, det blev "I taket lyser stjärnorna" tror jag den hette. En bra film, men sorglig. Själv har jag läst boken men det var ett tag sedan. Fy tusan för cancer säger jag bara, är så himla glad att denna sjukdom inte har drabbat någon i min närhet. PEPPAR PEPPAR!

Efter jobbet ska jag på biblioteket och kolla lite,se om jag hittar något spännande. Sen bär det av hemåt för att försöka fixa någon middag åt mig själv, K jobbar eftermiddag hela veckan. Funderar på att ta en prommis senare också, nu jäklar ska jag få lite kondis.
Sedan ska jag även försöka börja att bleka mina tänder ikväll, har ju köpt ett hemmakit som sägs fungera. Ska bli spännande, måste knäppa före och efterbilder iaf och se om det blir någon skillnad.

Bara 22 minuter kvar nu.

Tack o hej!


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se