Det blev en liten tripp..

Jaha igår ringde K och frågade när jag slutade för dagen och det var ju 17:00. Jimmy hade frågat om vi ville följa med på en impulsresa till Östersund. Jag är ju inte den som tackar nej så när jag kom hem bar det av igen, lite kul ändå att göra något helt spontant.
Åkte förbi Lassekrog och såg att de hade huggit ut alla träd framför husen, kan ju säga att det verkligen blev annorlunda. Inte till det bättra tyvärr, det vart så himla öppet och knepigt, men man vänjer sig väl.

Anledningen till att vi åkte var för att Jimmy skulle köpa nån växellåda av något slag. Så det vart ju en mysig lite tripp, körde runt lite i stan, verkar vara mysigt att bo där faktiskt. Vet kompisar som pluggar där men jag har ingen aning om vart skolan ligger  men men.

På vägen hem sov jag nästan hela vägen så det var skönt men som alltid är det ju inte kul att kliva ur bilen när det är varmt och skönt i den, och man måste ut i kylan.

Idag efter jobbet ska jag in på köpingen och kolla på ett fiskespö. Nu ska jag också bli storfiskare! :) Sen ska jag kolla lite på nån present åt farmor och Petra.  Vi måste även handla lite på Coop. Ikväll blir det nog natchos till middag, mumma!

Nej nu ska jag köra slutspörten för dagen kan man säga, slutar 17 idag med.
Tjing

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se