Blondie

Japp nu är jag riktigt blond i håret. Men jag var ju redan det i längderna så hon slingade bara utväxten så nu är håret i samma färg och det är därför det vart sådan effetk.
Och det var första gången som jag kom till frisören och de tyckte att jag inte alls hade nåt slitet hår och frågade om jag verkligen ville klippa mig. Haha det har aldrig hänt! Men jag kände att jag ville frächa på det lite så att det kanske börjar växa. Nu när det blir sommar och sol så sliter ju det hyfsat bra. SÅ nu känns det toppen. Inga slitna toppar och jag ska bli bättre att klippa mig, hellre klippa lite oftare än mkt en gång.

Efter frisören åkte jag till Anna och fick middag, hur gott som hellst! Jättemysigt hade vi, satt ute och åt och pratade. Sne blev det lite kallt så vi gick in och kollade på tv. Åt jättegod cheescake till efterrätt, mäktigt som bara den så det räckte med en bit men åh så gott! Pratade en massa och kollade på supersize VS superskinny. Ganska hemskt program men ganska ok ändå.

Och idag är det fredag, lovely! Har funderingar på vad man ska hitta på ikväll. Har för mig att vissa pratade om att backen hade bokat något men jag har inte hört något mer. Annars är jag lite sugen på att beställa och äta sushi. Det är ju så himla gott!



Vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: helen

sushi är underbart! har du fått nått resultat med tandblekningen? :) kram

2009-06-26 @ 14:12:26
URL: http://hellens.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se