Midsommarhelgen

Ja det mesta var trevligt men även en del som man skulle kunnat strunta i. Vi var hos vännerna Björn och Monica och grillade, drack och åt en otroligt god hemmagjord tårta bakad av Björn.
Satt och pratade om allt och hade en skönt stämmning, vi beslutade oss för att dra vidare till torön.

Haha det skulle vi inte gjort, enligt mig var det inte särskilt kul, måste vart för nykter eller nåt för nästan alla var stupfulla och spillde överallt. Sen när vi skulle hem började alla att bråka i busskön. Jag stod ganska långt fram och bakom mig tröck alla på så mkt så jag fick världens panik. Började få astma så jag fick ställa mig bakom bussen och puffa medicin. En mass strul hände som jag inte orkar skriva om här men det löste sig till slut.

På lördagen var jag med bästa Majja hela dagen och kvällen så det var jätteskönt, tack för att du ställde upp så mkt vännen! Var till Olle och Sandra en sväng på kvällen och pratade och skrattade en massa.

Igår så var jag på marknaden en sväng, köpte lite småsaker men det var inget spec som fanns.

Kan meddela att imorse var det ganska tungt att gå upp eftersom man nu har varit ledig i några dagar. Men nu börjar en ny vecka och jag ska försöka pigga på mig. Får se hur det går...

Tjing

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se