Onsdag

I mitt förra inlägg skrev jag alltså även fel på dyslexi men men. Och jag tycker absolut inte att det är fel med det för alla kan ju liksom ha svårt att stava. Så inge negativt med det.

Har kommit till skolan nu och ska sitta och försöka skriva lite psykologi innan vi har filosofi tror jag vid halv  11. Nu är det verkligen slutspurten kännns det som och det är såå skönt. Har tillochmed ordnat med sommarjobb, de ringde och frågade om jag ville jobba på campingen i Järvsö i sommar så där ska jag vara i receptionen och så. Då är det bara att komma och köpa glass. :)

Idag hoppas jag även att vi blir klar med projektet, skulle vara super det så man kan bocka av den punkten. Jo kom på det jag, härom dagen lyckades jag ändra min blogg på nåt sätt när man loggade ut så nu måste jag gå in på publichme.se och inte blogg.se men det var ingen större skillnad så det var skönt. Trodde ju att den hade försvunnit jag.

Idag när jag gick till bussen började det att småregna, inge kul men tur att det inte öste ner iaf. Vill ha sol jag!


Kommentarer
Postat av: Malin

Jo vi ska faktist på picknick, jag tvingade honom, ska sitta in någon park i storstan och pussas och kramas :D Händer för dig i helgen då? Jaa du jag känner med att det är nära nu, det ända jag pratar om är studenten, plugg och betyg. Men kära vän, vad har du att plugga i psykologi då?

Pusspuss

2008-05-07 @ 09:33:51
URL: http://brallanmallan.blogg.se/
Postat av: Malin

Det är så lungt så, klart jag vill hjälpa dig! Nä tror inte vi får någon läxa, som det lät så skulle psykologin sluta vecka 20, altså nästa vecka. Men jag kan ha hört totalt fel! Jo då håret vart bra det, Ronja var en kanon brutta på att färgahår såg jag ;) Haha, jag måste ju färga så jag kan se snygg ut på Jesper 20års kalas! Pusspuss vännen

2008-05-08 @ 09:58:28
URL: http://brallanmallan.blogg.se/
Postat av: Kristin

Tack så mycket! Mår faktiskt mycket bättre idag:) Vad är det för nåt du skriver på psykologin? Har vi fått nån ny uppgift?

2008-05-08 @ 11:08:05
URL: http://majakristin.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se