Helgen i korthet!

Ja i helgen har jag faktiskt gjort lite saker. Åh det känns så konstigt nu när man inte jobbar på helgerna för det gjorde jag ju nästan hela vintern, och det märks på ekonomin med, inte kul!
Tur att jag har sommarjobb iaf.

I fredags tog vi det lugnt och var och myste i skästra bara. Inte helt fel faktiskt.
Sedan var det upp tidigt på lördag morgon för då var det bara att försöka göra sig fin för då skulle vi iväg til kyrkan på konfirmation och det var jättekul att se. Alla var så duktiga och jag kan inte fatta att det var hela fyra år sedan jag stod där. Efter det var vi och åt och fikade i en lokal i järvsö och det var huur goot som helst! Mmm för tårta! Pratade med personer som jag inte pratat med på väldigt länge så det var kul.
På kvällen bar det av till Nor till Olle och Sandra där vi grilla och drack lite i kvällsluften. Väldigt trevligt!
Sen på söndagen sov vi ut länge och sen tog det lugnt mest hela dagen, låg och läste och så. På kvällen bar det av till kyrkan igen och kollade när de tog nattvarden och sjöng m.m. Mysigt egentligen att vara i kyrkan och det är kul när de gör lite annorlunda sker, det var första gången i söndags som de spelade en cd-skiva i kyrkan, de spelade Mel C! Haha skojjigt och väldigt annorlunda!

Det var väl typ min helg i korthet. Åh nu längtar jag till lördag för då fyller jag 19år! Inget spec med den åldern men trevligt att fylla år ju! Nej nu ska jag plugga lite innan engelskan.

Kommentarer
Postat av: Malin

Tro det eller ej men jag har också flytta min blogg på något vis, vad är det som är annorlunda nu då? Jag kan inte en se mina vänner längre.. Hoppas allt är bra fast att jag grattade dig i förväg ;)Pusspuss

2008-05-13 @ 22:21:49
URL: http://brallanmallan.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se